Po približno 25. letu starosti se začnejo na koži pojavljati prvi znaki staranja – najprej v obliki drobnih linij, sčasoma pa v obliki bolj opaznih, globljih gub, izgubi volumna in izgubi gostote kože. Po 40. letu starosti precej upade tvorba kolagenskih vlaken in elastina, struktura kože je oslabljena, pojavi pa se tudi atrofija povrhnjice in usnjice – obe plasti se stanjšata. Rezultat so globoke gube.

Nega predstavlja naravno alternativo liftinga kože, saj vidno zabriše manjše gubice in gube v le NEKAJ MINUTAH, kožo naredi gladko in mehko na otip, pomladi in sveži njen videz ter jo intenzivno vlaži skozi ves dan. S prefinjenim LEDENIM VINOM, bogatim virom polifenolov, kožo zgladi in učvrsti; spodbuja regeneracijo kože, jo intenzivno ščiti pred izgubo vlage ter delovanjem prostih radikalov in drugih dejavnikov okolja.

Nega vidno zmanjša (do -13%) gub in gubic v nekaj 30.minutah, jo intenzivno navlaži (do +50,9%) skozi ves dan.

Ledeno vino s svojim mehanizmom delovanja koži dovaja vlago, pri zreli koži pa aktivna sestavina ledenega vina dosega tudi intenziven učinek LIFTINGA že v 30.minutah po nanosu.

Preplet izjemnih SESTAVIN: Ledeno vino iz vinorodnih območjih Švice, provitamina B5 in vlažilnega kompleksa, vitamin A, olje žitnih kalčkov in grozdnih pečk, bio-aktivni peptidi.

Aktivna sestavina ledenega vina, vgrajena v izdelke win up-lift, je 1. aktivna sestavina iz ledenega vina na področju kozmetike

Izdelki ne vsebujejo parabenov, parafina in alkohola.

PRIPOROČENO ŠTEVILO TRETMANOV
• minimalno 5 tretmajev (1 tretma tedensko) za doseganje optimalnih rezultatov
• 1 tretma mesečno za vzdrževanje doseženih rezultatov

ZA NADALJNJO NEGO DOMA PRIPOROČAMO
• WIN UP-LIFT vlažilna krema 50ml
• WIN UP-LIFT hranljiva krema 50ml

Klinično dokazano delovanje aktivne sestavine ledenega vina:
– zmanjšana globina gub in gubic (do 13% po 1 nanosu po preteku 30 minut)
– izboljšana navlaženost kože (do +50,9% po preteku 28 dni, ob uporabi 2x dnevno)