Vacuslim 48 – Mesmerie

Nova metoda pri izgubljanju telesne teže, oblikovanju postave in odpravi celulita. 

Zmanjšanje obsega telesa po 1.tretmaju, lepši tonus in sama struktura kože po nekaj tretmajih, odstranjuje odvečno vodo iz telesa, razgrajuje maščobne celice in posledično odpravi oz. zmanjšuje celulit, efekt presoterapije in savne(učinek limfne drenaže).

→Vacuslim uporabljamo, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja ali izboljšati samo strukturo kože.

Postopek vakumske terapije: Stehtamo in izmerimo stranko, nato uporabimo profesionalno kozmetiko Mesmerie, ki se uporablja za terapijo Vacuslim 48. Aktivne sestavine: Kofein (antioksidant, ki razgrajuje maščobe v globljih slojih kože in izboljšuje mikrocirkulacijo), termolit (vroči in hladni efekt na koži), divji kostanj (blagodejno deluje na stene krčnih žil, zmanjšuje pokanje kapilar in otekanj nog), bršljan (deluje anticelulitno ter ublaži videz rumenkaste kože), alge ( vlaži kožo in spodbuja nastanek novega kolagena-tonus kože), rutinsulfate (zmanjšuje celulit, sproži mikrocirkulacijo, regenerira kožo, pomaga limfi – odstranjuje toksine iz kože, odstranjuje odvečno vodo, oskrbuje kožo s hranili). … Nato vas oblečemo v vakumsko vrečo in izsesamo zrak iz vreče, tako ustvarimo vakum. Aktivne sestavine se sprožijo. 

Po 30 minutah odstranimo vakum vrečo in popivnamo odvečno tekočino(ponovno vas stehtamo in izmerimo), nato nanesemo Vacuslim Mesmerie masažno olje in pričnemo z anticelulitno masažo ali maderoterapijo – metodo z lesenimi valjčki.

Stranke se lahko odločijo poleg Vacuslim 48 za telo, tudi za vakumske vrečke za roke. Svetujemo vsem, ki imajo zamaščene roke.

→Na tretma lahko izgubimo od 400-500g, lahko tudi do 1kg. Prav tako obseg se lahko zmanjša od 0,5mm do 3cm.←

Priporočenih je vsaj 5-10 tretmajev, vsaki drugi ali tretji dan, odvisno od vaše težave in želje.