Danes gre pri mnogih proizvodih le za trenutni učinek, pri Jessica lakih pa ne gre le za površinsko lepoto. Laki za nohte so čudovito bogati in gladki, z globokimi odtenki barv, ki daleč presegajo običajne.

JESSICA LAKI NE VSEBUJEJO: TOULENA, FORMALDEHIDA IN DBP ( DYBUTYL PHTHALATA), NAREJENI SO PO NOVI BIO FORMULI, TAKO DA SO PRIJAZNI DO LJUDI IN OKOLJA IN NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH.

 

 JESSICA PHENOM

Uvajanje Phenom z Jessico v fenomenalen nov razvoj lakiranja.

Je hitro. Je najnovejše. Je lesketajoče.

Želite lak, ki deluje kot gel in se odstrani kot lak za nohte; ki se hitro suši pri naravni svetlobi, traja do 10 dni, in daje gelu sijaj, ki postane svetlejši brez končnega dotika? Odkrijte fenomenalno novost v lakih za nohte z novim Jessica Phenom sistemom kateri zagotavlja vrhunsko zmogljivost lakiranja in perfektno manikiro 1-2-3: JESSICA podlak + VIVID BARVE  + FINAL sijaj.

GELeration Jessica

GELeration manikura Jessica vas bo navdušila!

Soak off GELeration sledi filozofiji vodilnega podjeta Jessica na področju naravne nege nohtov. S Soak off gel laki bodo vaši nohti obdržali naravni videz, nohti bodo odpornejši na poškodbe, obstojnost laka vas bo presenetila, vaši naravni nohti pa bodo po odstranitvi Soak off laka enaki, kot pred nanosom. Kadar se odločimo, da želimo lak odstraniti, nohte pomočimo v posebno raztopino ter odstranimo z leseno paličico. Ker ni potrebno piljenje nohtov, se vaši nohti ne poškodujejo. Gel v obliki laka za nohte v različnih barvnih odtenkih zagotavlja trajno lepoto, zaščito in naraven videz vaših nohtov.

Prednosti :

Ni potrebno piljenje nohta, zato je postopek neboleč in prijeten

Prihrani vam čas, saj je postopek tudi krajši kot pri umetnih nohtih

Nanaša se v tankem sloju, kar ohranja naraven videz nohtov

Odstrani se ga nežno in hitro s posebno tekočino

Prenehate lahko kadarkoli, saj je noht pod geliranim lakom lep in zdrav.

 

 

______________________________________________________