Celostna nega z GLIKOLNO KISLINO

 

 

Zavedamo se, da je staranje kože genetsko pogojeno in da nekateri zunanji dejavniki, kot so onesnaženje okolja in izpostavljenost sončnim žarkom lahko spremenijo strukturo kože.

Izdelki linije Ophyto® pH in njen piling z glikolno kislino (Celostna nega z glikolno kislino AHA), nudijo poseben tretma z izjemnim lepotnim učinkom. Po zaključku tretmaja vidimo takojšne izboljšanje strukture polti in teksture kože. Manjše gube bodo zabrisane in pigmentne madeži bodo obledeli.

Profesionalni Ophytp pH produkti vsebujejo glikolno kislino (AHA). Raztopina glikolne kisline povzroči vnetno reakcijo. Kot odgovor na to se poveča nastajanje in oblikovanje novih celic naravnega kolagena in elastina. Sledi regeneracija melanina in število proteinskih senzorjev naraste, kar poveča boljšo odzivnost kože.

Glikolno kislino pridobivamo iz sladkornega trsa, rdeče pese ali grozdja. Za stimulacijo celičnega delovanja je ta molekula najbolj učinkovita.

OPHYTO pH profesionalna linija, 9 izdelkov poskrbi za izjemen lepotni učinek takoj po tretmaju.

Pro Peel 80, izdelek z 80% glikolično kislino v patentirani puferni obliki ob kontaktu s kožo sproži kontroliran proces eksfoliacije, do pH 3,2. Postopek eksfoliacije varno ustavimo s Pro+ nevtralizatorjem in pH 8. Zahvaljujoč edinstveni formuli kolagena, hialuronske kisline, ure-e, izvlečku rdečih alg in drugih elementov, maska Pro Collagen+ aktivno vlaži in nahrani kožo. Reminalizacijski gel Pro Fresh spodbuja življenje celic s kombinacijo 9 aminokislin, proteinov modre morske alge, izbranimi vitamini, minerali in oligo elementi. Postopek je neboleč, prijeten ter varen in zelo učinkovit.

Glavna prednost Ophyto tretmaja je ta, da po negi ni rdečic in neprijetnega občutka, zato je primeren tudi za pripravo pred slavnostnimi dogodki. Tretma ni fotosenzibilen in se izvaja celo leto, tudi v poletnih mesecih.

Po tretmaju je koža globinsko očiščena, celični metabolizem reaktiviran, gube in manjše gubne linije so zmanjšane.

Tretmaji za:

Suha koža, izguba elastičnosti in staranje kože: izboljša se hidratacija kože, koža je bolj sveža in napeta.

Aknasta ali mastna koža: regulacija izločanje sebuma, manj nečistoč, manj brazgotin, relief kože se izboljša, koža je bolj sveža in napeta.

Hiperpigmentirana koža: inhibicija melanogeneze – osvetlitev pigmentnih madežev, koža je bolj sveža in napeta.

Profesionalna nega: Priporočamo 1 mesečno nego, s tretmajem 1 krat na teden. Ali samo za osvežitev kože 1 krat na mesec.

Priporočamo ob profesonialnih negah v salonu, Ophyto pH izdelke za doma.