Maderoterapija – z valjčki proti celulitu

Predstavljamo vam NOVO, NARAVNO masažo z lesenimi valjčki. Izvira iz Kolumbije. Je neobičajna anticelulitna tehnika, saj se izvaja s pomočjo lesenih pripomočkov. Gre za posebno anticelulitno masažo z posebno anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki.

Madero terapija je intenzivna stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak k odpravi celulita. Pomaga pri razgradnji maščob in vlaknastega celulita, s tem se izloči z drugimi toksini iz telesa. Pomaga tudi pri presnovi metabolizma, kar je super za izgorevanje maščob.

Razbija tudi trdovratni celulit, pri tem zmanjšuje izbokline ter izravnava pomarančno kožo(vlaknasta mreža v katero so ujeta nakopičene maščobne celice, kar je na površini videti kot pomarančna koža. Ob rednem obisku tretmajev se vezivno tkivo zmehča, maščobne celice pa se pod kožo razporedijo enakomerno).

Zelo priporočeno je minimalno 10 madero terapij, spremembe lahko opazite že po tretjem tremaju. Izvajamo jo 2-3krat na teden. Potreben je tudi vnos VODE v telo 2-3 litra na dan!

Izvajamo jo na nogah, bokih, rokah, trebuhu, na ledvičkah.

Masaža je lahko na začetku malo boleča, koža je lahko občutljiva nekaj prvih dni.

Priporočamo jo vsem ki bi se radi ali… →znebili celulita  → lepši tonus kože  → izločanje toksinov oz. strupov iz kože  →izgorevanje maščob  →zmanjševanje obsega  →spodbujanje metabolizma – dobrega počutja  →spodbujanje limfnega sistema  →sprostitev telesa  →zmanjševanje obsega telesa in preoblikovanje (noge, roke,zadnjica, trebuh).

Priporočamo jo skupaj s povijanjem telesa !

Kontraidikacije – krčne žile, popokane kapilare…