Intenzivna nega s sojo krepi, poenoti, restrukturira in gladi. Za opuščeno kožo s pomanjkanja tonusa, sijaja, elastičnosti in podpore. Zahvaljujoč izoflavonu, ki je sojin fitoestrogen-vrelec mladosti in hialuronski kislini, ta nega spodbudi sintezo kolagena in vlaken elastina; ojača tkivo kože in podkožja, ji povrne elastičnost, jo okrepi, navlaži ter sprosti.
Primerna je za ženske,ki jim že primanjkuje tonus, nekaterim sijaj, spodbuja k nastajanju kolagena, tistim – ki imate starostne pege ali madeže kože.

S posebno tehniko in soysoy želejem (ki je podoben medu) ojačamo tkivo kože ter podkožja, daje ji elastičnost, krepi ter s posebnim jaluronia serumom globinsko hidratiramo s hialuronsko kislino.

Pri tretmaju uporabljamo termalno vodo, ki je bogata z aktivnimi termalnimi oligoelementi in izvlečkom morske alge Wakame, vsebuje morske elemente, vitamine in aminokisline.

Na koncu tretmaja dodamo oblogo iz Lulur kozmetičnega jogurta, ki intenzivno hrani in vlaži našo kožo,v kateri je zmešana soysoy mešanica, ki vsebuje izoflavone in fitoestrogene, ki so izjemno dragoceni za kožno tkivo – regeneracija.

Za dolgotrajen učinek je priporočeno 1x na teden – 5x zaporedno / dvakrat na leto/REZULTATI ZAGOTOVLJENI in vidni po PRVI terapiji