HydraFacial tretma obraza 3v1; čiščenje kože brez stiskanja, mikrodermoabrazija, face lifting.

Hydrogen Piling je inovativna naprava, ki združuje najbolj učinkovite tehnologije za revitalizacijo kože.

Vodikov piling – uporaba tehnologije vodne hidrogenacije vam omogoča globinsko čiščenje kože, temveč tudi zavira proces staranja. Druga molekula vodika ujame proste molekule kisika na površini kože (prosti radikali) in se poveže z vodno molekulo, ki je neškodljiva za kožo in telo. Izvajanje tega tretmaja zagotavlja izjemne učinke pomlajevanja in izboljšanje kože. Zahvaljujoč posebni tehnologiji je učinek čiščenja zelo natančen, izvajanje pa je možno tudi na občutljivi koži. Tretma se prilagodi na stanje kože in njene potrebe. V sami aparaturi so dodani serumi kateri kožo mehčajo, odpirajo, globinsko vlažijo, spodbujajo nastajanje kolagena in samo obnovo kože.

Pršenje termalne vode s kisikom – se spremeni v meglico, katera izboljša absorpcijo termalne vode v kožo, voda napolnjena s kisikom aktivira kožne celice. Tako se celice napolnijo in naša koža dobi volumen – globinsko navlažena koža.

Radiofrekvenca – segrevanje tkiva, posledično se odprejo pore in serumi dosegajo globlje plasti kože. Izboljša se struktura koža – fine linije in gub, ohranja se elastičnost kože.

Ultrazvok – zmanjšuje rdečico na obrazu, deluje na blage in trdovratne akne, zmanjšuje pege in pigmentne madeže, regulacija kože, zmanjšuje podočnjake.

Hladno-toplo kladivce – Hladen tretma: zoži krvne žile in kapilare, okrepi vezivna vlakna s čimer koža postane napeta in elastična. Gladi gube in razvejane žilice. Škodljivi odpadni produkti v kvi povzročajo zoževanje krvnih žil in s tem zmanjšujejo pretočnost ožilja. S tem postopkom lahko odpravimo ali omejimo pojav. Povečamo stopnjo presnove aktivnosti počasnih celic, zmanjšujemo občutljivost živcev, sprožimo pomirjajoč učinek, zmanjšamo otečenost… Pri vnetih aknah pomaga hlajenje in modra LED svetloba( Deesse pro led mask), saj zmanjšuje vnetje. Topel tretma: koži daje udobnost, pomaga pri sprostitvi mišic, sprosti živce, lajša bolečine. Spodbudi in pospeši krvni obtok, poveča količino kisika v krvi. Izboljša metabolizem kože, tako da tkivo dobi toplotno energijo za povečano naravno odstranjevanje odpadnih toksinov, dodaten pozitiven učinek pri odstranjevanje žepkov in podočnjakov pod očesi.