Maderoterapija OBRAZA

Naraven FACE LIFTING:
Je sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja, ki odlično zavira proces staranja kože. Z posebno vlažilno-hranljivimi olji, kožo dodatno regeneriramo in negujemo.
Z lesenimi pripomočki delujemo globinsko, poskrbimo za boljšo prekrvavitev s čimer stimuliramo oziroma aktiviramo večjo proizvodnjo kolagena v koži.
Delujemo na obrazne mišice, s tem prekrvavimo obraz in aktiviramo limfni sistem. S tem poskrbimo, da se koža napolni s kisikom in hranljivimi snovmi. Prav tako izboljšujemo imunski sistem kože.
Za tonus kože, svež videz, manj gubic, manjši podočnjaki, bolj napet podbradek…

PRIPOROČENO Maderoterapijo obraza izvajamo 30min , zraven lahko dodamo tudi RF – radiofrekvenco ( bistveno izboljšuje stanje povešene kože na obrazu, vratu in dekolteju. Kožo učvrsti in regenerira iz globine navzven.


MADEROTERAPIJA TELESA

Maderoterapija je intenzivna stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak k odpravi celulita. Pomaga pri razgradnji maščob in vlaknastega celulita, s tem se izloči z drugimi toksini iz telesa. Pomaga tudi pri presnovi metabolizma, kar je super za izgorevanje maščob.

Razbija tudi trdovratni celulit, pri tem zmanjšuje izbokline ter izravnava pomarančno kožo(vlaknasta mreža v katero so ujeta nakopičene maščobne celice, kar je na površini videti kot pomarančna koža. Ob rednem obisku tretmajev se vezivno tkivo zmehča, maščobne celice pa se pod kožo razporedijo enakomerno).

Zelo priporočeno je minimalno 10 madero terapij, spremembe lahko opazite že po tretjem tremaju. Izvajamo jo 2-3krat na teden. Potreben je tudi vnos VODE v telo 2-3 litra na dan!

Izvajamo jo na nogah, bokih, rokah, trebuhu, na ledvičkah.

Masaža je lahko na začetku malo boleča, koža je lahko občutljiva nekaj prvih dni.

Priporočamo jo vsem ki bi se radi ali… →znebili celulita  → lepši tonus kože  → izločanje toksinov oz. strupov iz kože  →izgorevanje maščob  →zmanjševanje obsega  →spodbujanje metabolizma – dobrega počutja  →spodbujanje limfnega sistema  →sprostitev telesa  →zmanjševanje obsega telesa in preoblikovanje (noge, roke,zadnjica, trebuh).

BRAZILSKA OZ. VAKUMSKA MADEROTERAPIJA

S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar ter sproščanje maščobe iz celice.

Izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo, pospeši se razstruljanje.

Zaradi VAKUMA dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstrupljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. 

Zakaj izbrati vakumsko Maderoterapijo?

-Bolj globinsko delovanje -Sprostitev limfnih in krvnh kapilar -manjši obseg